Despre mine

Cum probabil multi stiti, numele meu este Marius Godeanu si locuiesc in Craiova.

Pe scurt, daca e sa privim un pic inapoi spre primele contacte si dealtfel cam ca la mai toata lumea, fotografia si pentru mine a inceput ca o pasiune, in cazul meu a inceput cam imediat dupa explozia digitala, undeva prin 2002 – 2003, fara sa mai prind anii de glorie ai filmului, chiar daca in perioada respectiva, profesionistii trageau mult pe film – din considerente financiare, primele DSLR-uri costau cam cat o mana si un picior si poate si pentru ca digitalul era totusi la inceputuri si nu prea oferea prea multe din punct de vedere tehnic. Apoi o constanta “manie” de a testa diferite aparate foto, pe vremea aceea “sapuniere” – tin minte ca am ramas destul de placut impresionat de un Canon A95 al unui prieten – care cam ridica destul de mult stacheta in ceea ce priveau fotografiile digitale de “entuziasti”. In tot timpul asta, stateam ore in sir pe net, citind despre tehnica foto, cum functioneaza aia si aia, cum sa setezi, cum sa obtii cutare lucru – teoretic eram DOXA, dar cu practica, nu depasisem nivelul “pozelor” de calatorie cu prietenii. Insa eram ambitios si tot incercam tot felul de chestii noi.

De atunci au trecut mai multi ani, multe sute de mii de fotografii si numeroase schimbari in echipament.

In speranta ca fotografiile mele si mai ales modul de lucru constituie si pentru dumneavoastra o identitate in ceea ce priveste IMAGINEA nuntii, sau chiar pentru orice alte informatii va astept cu un email sau telefon – vizibile bineinteles in pagina de contact.

Va multumesc.
Marius G

One thought on “Despre mine

  1. 🙂 m-a surprins placut ce am citit si ce am vazut. desi ne-am cunoscut cu putin timp in urma, din fotografiile postate poti ajunge usor la concluzia ca iubesti ceea ce faci si, mai mult de-atat, iti place sa faci totul pt ca (alaturi de filmare) amintirea peste ani sa fie perfecta. Felicitari!

Leave a comment