Fotografia de nunta

Asa cum probabil v-ati dat seama, eu lucrez ca fotograf profesioist freelancer, in mare parte fiind fotograf de eveniment – in general nunti.

Cu timpul mi-am dezvoltat un stil propriu de fotografiere, si mai ales un stil propriu de editare si montaj al albumelor digitale. Albumul de nunta, in conceptia mea, trebuie combine elementele de CLASSIC, ELEGANT dar conceput cu o oarecare simetrie si echilibru matematic in design. Cu alte cuvinte mi se pare ideal sa combin stilul occidental sau “american” al fotografiilor bine definite si diferentiate, asezate in mod echilibrat in pagina cu stilul “latin” si mai contemporan al inbinarilor si colajelor – facut totusi cu o oarecare atentie la detalii si fara exagerare. Albumul de nunta trebuie ca privit si peste 30 ani de la data nuntii, sa emane acel sentiment de PURITATE si ELEGANTA care teoretic, caracterizeaza cea mai frumoasa zi din viata tuturor. Nu sunt adeptul editarilor evidente si exagerate, a culorilor scoase parca din benzi desenate sau a cerului rosu si ireal – toate regasindu-se in majoritatea albumelor digitale din perioada asta – lucruri care ne indeparteaza de ideea de INGRIJIT care ar trebui sa domine o fotografie care se vrea plina de emotie chiar si cand va fi privita peste ani si ani de nepotii mirilor de azi.

Va invit sa vedeti cateva din lucrarile mele la pagina dedicata fotografiei de nunta : WEDDINGS ( sau click pe imaginea de mai jos )

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: